ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ 22/6


SI VIS PACEM PARA BELLUM…

ΑΝ ΘΕΣ ΕΙΡΗΝΗ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ – ΤΑΞΙΚΟΣ…

ΓΙΑΤΙ στην ΕΙΡΗΝΗ μας ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ:

 

ΟΥΤΕ ΘΕΟΙ

Αρνούμαστε να πολεμήσουμε ως νέοι σταυροφόροι «ιερών πολέμων» στο όνομα οποιουδήποτε θεού μας καλεί να σκύψουμε το κεφάλι στους δυνάστες μας για να κερδίσουμε την επουράνια σωτηρία.

ΟΥΤΕ ΑΦΕΝΤΕΣ

Αρνούμαστε να πολεμήσουμε για την αύξηση των κερδών της πολεμικής βιομηχανίας και του πολυεθνικού κεφαλαίου, για τα συμφέροντα όσων ευθύνονται για τις συνθήκες εκμετάλλευσης και εξαθλίωσής μας.

ΟΥΤΕ ΚΡΑΤΗ

Αρνούμαστε να πολεμήσουμε κάτω από το λάβαρο οποιουδήποτε εθνικού ιστού,  σημαίας και ιδεολογήματος που δημιουργεί και αναπαράγει επίπλαστους εξωτερικούς εχθρούς για να αποπροσανατολίζει τους εκμεταλλευόμενους εντός και εκτός συνόρων.

ΟΥΤΕ ΣΤΡΑΤΟΙ

Αρνούμαστε να πολεμήσουμε στα πλαίσια οποιουδήποτε μηχανισμού καταστολής και καταπίεσης, ως γραμμή άμυνας και επίθεσης της κυριαρχίας για την εδραίωσή της.

 

Όσο υπάρχουν κράτη και κεφάλαιο, οι πόλεμοι για την υπεράσπιση των συμφερόντων τους θα αποτελούν συνεχή απειλή. Η ειρήνη θα διασφαλισθεί μόνο αν επεκτείνουμε τον πόλεμο μεταξύ των τάξεων, μόνο όταν καταστραφεί οριστικά και το τελευταίο ίχνος οικονομικής εκμετάλλευσης και πολιτικής καταπίεσης.

 

ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ !

 

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/6, 18:00, ΚΑΜΑΡΑ